Albert Steehouder & Jacoline Lammers

De mensen die voor en met ons werken, zijn heel speciaal voor ons. Met ieder hun eigen passies, voorliefdes, inbreng, kennis en kunde vormen zij het stevige fundament van ons familiebedrijf. Zij helpen, luisteren, bedienen en adviseren onze klanten, zij vertellen ons verhaal.

Dus is het belangrijk dat deze mensen naast een uitgebreide productkennis enthousiast, positief en vrolijk kunnen inspireren. Dat ze weten wat er speelt in de buurt en dat ze hun werk vanuit hun kracht en met veel plezier, passie en trots doen. Ons karakter? Dat bepalen we met zijn allen!

Wendy van Kesteren

Vanaf mijn 15e werk ik met veel plezier in een brood en banket winkel. De heerlijke geur en de verse producten maakt mijn werk speciaal. Ik en mijn hele familie genieten graag van vers brood, haverkoeken en vers gebak. Waarvan GildeKorn toch zeker mijn favoriet is. Dit brood is nergens anders te koop dan bij Echte Bakkers.

Rachel huizinga

..

Rene Lubach

Van kleins af aan wist ik dat ik bakker wilde worden. Ben begonnen bij de eerste generatie Steehouder, Bertus. Hier kwam ik als 19 jarige jongen. Kwam hier als brood- en banketbakker, maar ze kennen mij hier als banketholoog.
Nu, 30 jaar later, werk ik nog steeds met veel passie als banketbakker.

Door de jaren heen is veel veranderd. Dat maakt dit vak zo leuk, want je kan heel makkelijk mee veranderen. Met smaken, of de gekste creaties of de grootste bruidstaarten of kindertaarten. Bij mij kan het niet gek genoeg!

In mijn vrije tijd klus ik in huis, kijk ik naar de Formule 1 en breng mijn tijd graag door samen met mijn gezin.

Jens de Vries

Broodbakker

Justin van der Gaag

Broodbakker

X
Free and Premium WordPress Theme