Met persoonlijke aandacht

Iedere dag weer zijn onze ambachtelijke bakkers aan de slag om de vele producten op hun best te maken. Ze stropen de mouwen op en maken vol passie die lekkere taart of dat heerlijke brood voor jou. Voor thuis, maar ook voor op het werk.

Ook voor bedrijven pakken onze bakkers graag groots uit. Laten zij hun creativiteit de vrije loop en komen met de lekkerste, maar ook mooiste oplossing.

Snel geregeld, op maat gemaakt en onder persoonlijke aandacht begeleid van begin tot eind. We luisteren naar al je wensen en vertalen dat door naar het mooiste product.

Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 0347 37 14 28of via e-mail steehouder@echtebakker.nl

ajax-1
vaderdag
ajax2
geboorte
cupcake
draak
champagne
foto

Bruidstaarten

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Tja, en met zo’n onvergetelijke dag in het vooruitzicht, wil je natuurlijk niets aan het toeval overlaten…

Zeker weten dat jullie straks op de mooiste dag van jullie leven ook dé mooiste bruidstaart hebt staan? Laat ‘m dan maken door onze gepassioneerde banketbakkers! Geheel op maat en met liefde en aandacht handgemaakt. Samen met jullie gaan zij op zoek naar de best bij jullie wensen passende en unieke taart. Exclusief, origineel en toch heel persoonlijk.

Als je een afspraak wilt maken met onze banketbakker neem dan contact op via telefoonnummer 0347 37 14 28of via e-mail steehouder@echtebakker.nl

IMG_0997
IMG_1002
IMG_0999
X
Free and Premium WordPress Theme