IMG_0759

Elke woensdag en vrijdag maken wij tijd vrij voor kinderfeestjes!

Tijdens het kinderfeestje bakken we de lekkerste koekjes en de mooiste taart! Het is altijd een hele happening voor kinderen.

Allereerst krijgen de kindjes een schortje voor (die ze ook mogen houden). Het schortje van de jarige job wordt altijd eerst versierd. Vervolgens krijgen alle kindjes een stuk deeg en gaan we aan de gang bij de uitrolmachine. Waar ze hun eigen deeg plat maken voor de mooiste koekjes.

Als iedereen is geweest is het tijd om de lekkerste koekjes te maken. Alle fantasie mag gebruikt worden tot iedereen zijn bakplaat vol heeft.

Natuurlijk moeten de heerlijke creaties nog gebakken worden. Dit gebeurd in dezelfde ruimte waardoor iedereen goed kan zien wat er gebeurd. En hun koekjes ook goed in de gaten houden tijdens het bak proces.

Als de koekjes in de oven zitten gaan we de taart maken, want bij een kinderfeestje/ verjaardag hoort natuurlijk taart! Ze mogen alles zelf doen, het versieren, decoren, met de slagroom aan de slag enz. Natuurlijk onder begeleiding. Als de taart klaar is krijgen alle kindjes een stukje taart en een glaasje limonade.

Trrrrrrrrrrrrrr…! Daar gaat de wekker van de oven! Nu is het tijd om de allermooiste koekjes nog mooier te maken door ze te versieren met chocolade. Als dat niet smullen wordt!

Duur: ± 2 uur
Kosten: € 12,50 per kind
Minimaal 6 kinderen. Bij een kleinere groep worden wel 6 kinderen in rekening gebracht.

De kinderfeestjes worden gehouden in onze banketbakkerij.
Ursulinenhof 57 Vianen

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of te reserveren.
Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 0347 37 20 39 of via e-mail steehouder@echtebakker.nl

Free and Premium WordPress Theme